Rubyverzum Blog

Könyves dolgok
Tőlem, Neked, Rólad

MenüÜdv a Rubyverzumban! Ez az oldal könyves dolgokkal és az én könyveimmel foglalkozik...
Bővebben>>

 

Nyitás: 2018.11.05.
Szerkesztő: Ruby
Téma: Blog
Tárhely: G-portál
Design: Ruby
Köszönet: Linda

 

#Interjúk #Beleolvasók #Bookstagrammerek #BookTag • #Könyvek

 
Blogok

 
Folyamatban lévő Projektek

 

 
Kész projektek

Inferno
Státusz: Kész
Formátum: Nyomtatott könyv,  E-könyv
Megjelenés: 2020.08.09.

Moly adatlap: X

Pillangó 1-2. - Liv Jackson életei, 3. - A pillangó öröksége
Státusz: Kész
Formátum: E-könyv
Megjelenés: 2020.07.11.
- 2019.11.02.
Moly adatlap: X X

A Vörös és a Vadász
Státusz: Kész
Formátum: E-könyv
Megjelenés: 2020.02.11.

Moly adatlap: X

Csak két lépés Észak
Státusz: Kész
Formátum: Nyomtatott könyv, E-könyv
Megjelenés: 2019.01.10.

Moly adatlap: X

 

Gázt neki, Chiara! és Gázt neki, Család! novella (Gázt neki! 1-2.)
Státusz: Kész
Formátum: Nyomtatott könyv, E-könyv
Megjelenés: 2019.06.06. -
2019.11.02.
Moly adatlap: X X

Kertvárosi pletyka - Kertváros 1.
Státusz: Kész
Formátum: Nyomtatott könyv, E-könyv
Megjelenés: 2019.12.12.

Moly adatlap: X

Csak két lépés a kertváros - Kertváros 2.
Státusz: Kész
Formátum: E-könyv (novella)
Megjelenés: 2020.03.31.

Moly adatlap: X

Rose 1., Rose 2. - Ébredés (Joker fanfiction)
Státusz: Kész
Formátum: E-könyv (novella)

Olvasható/Letölthető: X

Pillangó-sorozat 1,2.: Pillangó-hatás, Az igazi
Státusz: Kész
Megjelenés:2018.03.26. - 2018.08.01.

Formátum: Nyomtatott könyv, E-könyv
Megvásárolható: 2020. Január 1-től a Pillangó-sorozat 1 és 2. kivonva a forgalomból.
Moly adatlap: X X

 
Instagram
 
Facebook
 
 
 
Home

Év végi összegzés

Elég mozgalmas volt 2019. írás szempontjából, de idén olvastam is bőven, sőt, új kedvencem lett, ami nálam nagy szó, mert szerzőfüggő vagyok, de most jöjjön is 2019 összegzése:

 

Saját kiadások

2019. január 10-én jött a Csak két lépés Észak. Ezzel a könyvvel annyira sok dolgom nem volt. Adott volt egy nagy váz, amit javítani és átírni kellett csak.

Molyos statisztika szerint jelenleg 89%-os 58 olvasással és 60 véleménnyel, ami szerintem szuper jó! Persze ez csak a Moly véleménye. Ezen kívül nagyon sok embernek megvan. Volt, akinek nem tetszett, de volt, akinek igen. Ez így is van rendben.

Sokáig a kedvencem volt, de még írhattam volna bele, szóval hamar lekerült az élről. Természetesen mindig lehetne még-még írni a könyvekhez, de akkor sosem lenne végük. :D

2019. június 6-án érkezett a Gázt neki, Chiara! Vele már szenvedtem bőven. Eleve, hogy meg kellett írnom, aztán a javítás, stb. Akármennyire is akartam ezt a könyvet, ez áll a legtávolabb tőlem. Szeretem a karaktereit, de a zsáner miatt nem lett a szívem csücske.

Molyos statisztika szerint jelenleg 93%-os 46 olvasással és 40 véleménnyel. Ez szintén nagyon szép! Meg is vagyok egyébként lepve. Természetesen a legnagyobb hibája, hogy lehetett volna még bontogatni, ám én sajnos nem vagyok az a fajta. :D

2019. novemberében úgy döntöttem, hogy kiadom a Pillangó-sorozathoz és a Gázt neki, Chiarához írt két kis novellát. Előbbi annyira nem érdekli az embereket, amit nem is csodálok az első két könyv kudarca miatt, viszont a második jelenleg 100%-on áll a Molyon 10 véleménnyel és 12 olvasással. Ezt le is fotóztam, mert első (és valószínűleg utolsó) alkalom. :) Szép! <3

2019. december 11-én érkezett a Kertvárosi pletyka. Nos, ez egy darabig előre ugrott a személyes kedvenceim között. Élvezem ezt a zsáneregyveleget, és hasonló stílusban szeretnék továbbra is írni. Olyan Északos-Kertvárosisan.

Molyos stat szerint jelenleg 96%-on áll 17 olvasással és 15 véleménnyel. Örülök neki, hogy így nyitott, ez a könyv bővebb lére van eresztve. Nos, szerintem. :D Egyetlen egy dologgal nem vagyo kemegelégedve így utólag visszagondolva, a többivel nincs kifogásom. :D Szeretem Queen és Alex párosát.

Ám ezzel nem ért számomra véget 2019, mert úgy döntöttem, hogy 2020-ban kiadom a nagyon, nagyon, nagyon, nagyon régen a gépemen pihenő A Vörös és a Vadász című irományom. Romantikus, történelmi fikció címkék alatt, így hát idén, év végén még azt is kiadásra késszé tettem, és a hajam is kihullott. :D De 2020. február 11-én jönni fog, és csak e-bookban.

Ezen felül így év végére úgy érzem, hogy sikerült megtalálni az elképzeléseimet forgalmazás szempontjából, szóval, ha minden jól sikerül, akkor jövőre minden fontos forgalmazónál megtalálhatóak lesznek az e-könyveim a Pillangó sorozatot kivéve, mert az kikerül a forgalomból.

Nagyon sok embert ismertem meg idén. A legtöbbel nagyon jóba lettem, a másik résznél pedig bánom, hogy egyáltalán szóba elegyedtem velük, de ez szerencsére csak pár darab. Mondhatom azt, hogy örülök, hogy tartozhatok egy közösséghez, főleg azért is, mert rettentően introvertált vagyok. Szóval 2019 ebből a szempontból nagyon jól alakult.

Olvasások

Ugye azt meg sem kell említenem, hogy a saját könyveimet ötvenhatszor elolvastam, szóval azért járna a 10ezer oldal/2019 plecsni simán xD Ám ezen felül sokat olvastam idén, és miután ráfüggtem az Amerikai istenekre, és elolvastam az első kiadását a könyvnek (ami annyira nem jött be), Neil Gaiman írásai után néztem, és többet olvastam tőle, megtetszett a stílusa, a kedvencem lett.

Jött a Csernobil sorozat, és arra a témára is sikeresen ráfüggtem. Ahogy szóba került a Csernobili ima, én már szereztem is be, és olvastam. Az év egyik legjobb, legmegrázóbb és legértelmesebb könyve volt ez számomra. Persze, aki ismer, tudja, hogy a hasonló könyveket imádom. Aztán még két könyvét elolvastam Alekszijevicsnek, amik szintén tetszettek.

Nagy meglepetés volt számomra idén Rupi Kaur. Nem rajongok a versekért, de kíváncsi voltam rá, és hogy nehezítsek, angolul olvastam el a Tej és méz, valamint A nap és az ő virágait. Nekem tetszettek. Megrázó, húsba vájó, de vidám sorok között veszhettem el.

Elolvastam idén az Elfújta a szelet is. Fájt is, de szép is volt. A nyelvezet, és az enyhe bugyutaság annyira nem jött be, de aztán beleképzeltem magam a regénybe, és csak előre figyeltem. Fantasztikus élmény volt.

Amit a legjobban bánok az Csáth Géza: Egy elmebeteg nő naplója. Száraz, fujtós esettanulmány, amit nem is nagyon értettem, de végigrágtam rajta magam.

Összesen 6030 oldalt olvastam idén, amibe az újságaim meg a saját könyveim nincsenek benne. Örülök neki, hogy sikerült Neil Gaimant felfedezni. Lett is tőle hirtelen hét könyvem. :p

Ezeket olvastam idén

Ezeket szereztem be/kaptam idén

Olvasás szempontjából is jól alakult az év, így tényleg nem lehet okom panaszra.

2019.12.31. 11:46, RubySaw Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.